Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicole Scherzinger a spus DA: povestea de dragoste a început în timpul emisiunii X Factor

img.providr.com
pussycat dolls

Nicole Scherzinger, cântăreaţa trupei Pussycat Dolls, se căsătoreşte cu fostul jucător de rugby Thom Evans, iar cuplul a distribuit fotografiile cererii în căsătorie prin intermediul reţelelor de socializare, informează Mediafax.

După pilotul de Formula 1 (Lewis Hamilton) şi tenismenul (Grigor Dimitrov), Schenzinger a trecut în braţele lui Thom Evans, care şi-a luat partenera pe malul oceanului şi, ca într-un film romantic clasic, a îngenuncheat scoţând inelul pentru a-l pune pe degetul iubitei şi viitoarei sale soţii.

Scherzinger va sărbători vârsta de 45 de ani pe 29 iunie. Imaginile propunerii au ajuns pe reţelele de socializare. Ea a distribuit fotografiile cu explicaţia „Am spus da”, el a scris „My forever”.

Povestea a început la X Factor

Cuplul s-a întâlnit în timpul unei versiuni VIP a The X Factor în Marea Britanie, în 2019. Thom Evans, un fost jucător de rugby scoţian, a fost unul dintre concurenţi, în timp ce Scherzinger a fost unul dintre juraţi.

Abia în ianuarie 2020 s-au arătat în public pentru prima dată, în timpul unei petreceri la Globul de Aur din Beverly Hills. Din acel moment, au fost de nedespărţit. Au fost într-o excursie în Portugalia şi au petrecut seri romantice de Revelion sau de Ziua Îndrăgostiţilor.

Alături de cariera ei de cântăreaţă în trupa Pussycat Dolls, care s-a reunit în 2019, Nicole Scherzinger şi-a făcut o carieră ca judecător de talente. Pe lângă X Factor, unde l-a cunoscut pe Thom Evans, se află la masa juriului versiunii americane a Masked Singer.

Evans, născut în 1985 (este cu şapte ani mai tânăr decât viitoarea sa soţie) este un fost jucător de rugby a cărui carieră a fost întreruptă la vârsta de 24 de ani de o accidentare dureroasă la gât, apoi a concurat în atletism şi a lucrat în televiziune, participând la emisiuni precum Dancing with the Stars, Celebrity Island cu Beer Grylls şi The X Factor.

Nicole Scherzinger a fost logodită cu Lewis Hamilton până în 2015. Între 2016 şi 2019 a fost alături de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Evans a fost într-o relaţie cu actriţa Kelly Brook până în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.