Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc (PNL): Noi, politicienii, avem multe lucruri de învățat de la militari

armata romana

De Ziua Armatei, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc, vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, a declarat că politicienii au multe lucruri de învățat de la militari și că România nu ar fi avut astăzi statutul de partener al celor mai însemnate state democratice din lume fără sprijinul Armatei Române.

„Ori de câte ori mă gândesc la militarii români, am în minte valorile lor: dragostea de țară, spirit de sacrificiu, loialitate, asumarea responsabilității, respectarea cuvântului dat, profesionalism etc.  Noi, politicienii, avem multe lucruri de învățat de la ei”, a afirmat parlamentarul liberal.

În opinia acesteia, e important să celebrăm astăzi „pe toți cei care au luptat cu arma în mână, de-a lungul timpului, pentru ca România să fie astăzi stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. Îi prețuim, îi stimăm și îi onorăm pe eroii care și-au dat viața sau au fost răniți în luptele pe care le-am purtat mai bine de două milenii. Am câștigat, am pierdut, dar n-am pierit ca națiune și iată, anul acesta sărbătorim un secol de la Marea Unire”.

Nicoleta Pauliuc și-a exprimat aprecierea și față de cei aproape 1.000 de militari români care astăzi poartă tricolorul românesc în misiuni internaționale sub comandă NATO, UE sau ONU. „Sper din tot sufletul să vă îndepliniți cu succes misiunile încredințate și să reveniți cu bine alături de cei dragi. Vă mulțumesc, dragi militari, pentru tot ceea ce faceți pentru români și România! Vă puteți baza întotdeauna pe sprijinul meu în Parlamentul României, tot așa cum și noi ne bazăm întotdeauna pe voi”, a mai adăugat senatorul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.