Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL: 'PSD a distrus tradițiile românilor și le-a furat sărbătorile'

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

„Gospodarul care a făcut eforturi să crească un porc și acum vede cum acesta îi este luat și ucis, fără a i se oferi nicio garanție că va fi despăgubit, nu se mai poate distra când ascultă declarațiile copilărești ale ministrului Daea. Odele domniei-sale nu mai au niciun efect, iar bilanțul triumfal al activității ministerului pe care îl conduce nu face doi bani deoarece pesta porcină africană, cea mai gravă boală a animalelor de după cel de-al Doilea Război Mondial, face ravagii în România”, a declarat senatoarea PNL, Nicoleta Pauliuc.

Parlamentarul liberal este de părere că, deși se vorbește despre sacrificarea a sute de mii de porci, „actuala putere nu ne-a convins că ar avea un plan pentru a stăvili răspândirea virusului sau pentru a-i despăgubi pe cei afectați”.

Citește și: George Maior convocat în Centrala MAE. Despre ce este vorba

Nicoleta Pauliuc susține că efectele economice ale acestui flagel sunt inestimabile. „Industria creșterii porcilor e pe butuci, iar efectele economice pe orizontală ale acestui faliment național sanitar - veterinar sunt inestimabile. Cine îi despăgubește pe furnizorii și clienții complexelor de creștere a porcilor, care nu își pot încasa banii, nu își pot plăti angajații și, la rândul lor, nu pot onora alte contracte?”, se întreabă aceasta.

„Drama crescătorilor de porci din România este greu de descris. Prin neglijență, incompetență sau chiar rea voință în administrarea crizei pestei porcine, PSD a distrus tradițiile românilor și le-a furat sărbătorile, lăsându-le gospodăriile pline de amărăciune și durere. Vă solicit demisia pentru dezonoare, domnule Daea!”, a concluzionat senatoarea PNL.

Citește și: O mare companie românească are un nou director. Despre cine este vorba .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.