Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc, senator PNL: Demiterea procurorului general ar putea fi cadoul ALDE pentru socrul mare

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Augustin Lazar

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc susține că omul politic Tudorel Toader acționează la ordin în cazul evaluării procurorului general. „Este clar, ca lumina zilei, că ministrului Justiției i s-a cerut demiterea lui Augustin Lazăr. Demiterea procurorului general ar putea fi cadoul ALDE pentru socrul mare”, a declarat parlamentarul liberal.

În opinia acesteia, Tudorel Toader aplică pentru Augustin Lazăr exact același șablon pe care l-a utilizat pentru demiterea Laurei Codruța Koveși. ”De ce nu folosește ministrul Justiției același șablon pentru evaluarea activității lui Liviu Dragnea?”, se întreabă Nicoleta Pauliuc. ”La Koveși s-a vorbit despre conflicte de natură constituțională și despre management defectuos. Pachetul de legi ale justiției, de exemplu, a fost întors de Curtea Constituțională la Parlament pentru că acestea intrau în conflict cu Constituția, iar Liviu Dragnea, care este Președintele Camerei Deputaților, camera decizională pentru aceste legi, ar trebui făcut răspunzător pentru încălcarea Constituției. La Koveși s-a vorbit despre management defectuos. Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD, a numit în funcții de miniștri oameni fără nicio pregătire, ușor controlabili, criteriul de bază fiind slugărnicia față de lider. Concluzia simplă este că Dragnea este responsabil pentru managementul defectuos al României. A bulversat societatea și a dat peste cap economia. Aplicând șablonul de evaluare a Laurei Codruța Kovesi, Tudorel Toader ar putea să îl demită chiar și pe socrul mare”, a concluzionat senatorul PNL.

Citește și: ALERTĂ Plajă închisă pe litoralul românesc - 12 tone de material poluant puneau în pericol viețile oamenilor .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.