Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolicea il sustine pe Steriu la sefia UNPR: Desemnarea lui, facuta inainte de retragerea lui Oprea

steriu

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că i se pare "firesc" ca Valeriu Steriu să fie viitorul preşedinte al Uniunii în urma congresului din 26 martie.

Nicolicea a participat, alături de deputatul Valeriu Steriu, la şedinţa Biroului Politic Judeţean al UNPR Bistriţa-Năsăud, organizată vineri la Bistriţa.

"Domnul Steriu a fost desemnat de către noi, conducerea centrală, ca îndrumător, ca şi comandant al acestei operaţiuni numite alegerile locale. Desemnarea dânsului a fost făcută înainte de a se şti de demisia domnului Oprea şi, prin urmare, încrederea pe care i-am acordat-o cu toţii s-a datorat calităţilor pe care le are. Şi, dacă a fost desemnat comandant al acestei operaţiuni, propunerea de a fi preşedinte a fost aproape firească, în condiţiile în care ne-a luat pe toţi prin surprindere această demisie a domnului Oprea", a afirmat Nicolicea.

Valeriu Steriu a ţinut să precizeze că vizitele sale programate la mai multe filiale din ţară nu au legătură cu campania pentru funcţia de viitor preşedinte al UNPR, fiind stabilite de mai multă vreme, dar a recunoscut că UNPR este partidul pe care doreşte să îl conducă.

"Scopul vizitelor mele a fost puţin prea amplu mutat spre partea de conferinţă naţională. Sunt coordonatorul de campanie şi vizitele acestea erau programate chiar înaintea demisiei domnului Oprea. (...) Nici nu am vorbit astăzi despre subiectul 26 martie. Am spus într-adevăr ieri, la Piatra Neamţ, că analizez susţinerea colegilor (...). E partidul pe care doresc într-adevăr să îl conduc", a afirmat Steriu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.