Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicu Marcu: 'Autoritatea de Supraveghere Financiară se află într-un proces amplu de reorganizare'

ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară se află într-un amplu proces de reorganizare, a declarat, miercuri, preşedintele instituţiei, Nicu Marcu, precizând că a fost format un grup de lucru care va face o analiză atât în privinţa resursei umane, cât şi a resursei materiale şi investiţionale, potrivit Agerpres.

"Eu vreau ca această Autoritate să fie transparentă şi să fie deschisă total atât către consumatori cât şi către investitori. Trebuie să se aştepte toţi colegii noştri că eu nu mai doresc birocraţie în această instituţie. Nu sunt promotorul concedierii oamenilor. Fiecare om are şansa lui şi are şansa lui să muncească. Dacă nu munceşte şi dacă nu performează la locul de muncă atunci lucrurile vor sta altfel. Autoritatea de Supraveghere Financiară se află într-un proces amplu de reorganizare. Vă spun în premieră că managementul Autorităţii a împuternicit un grup de lucru format din cadrul Autorităţii, din angajaţi, care să facă o analiză în ce priveşte atât resursa umană, cât şi resursa materială şi investiţională a Autorităţii pe care trebuie să o prezinte conducerii şi, în funcţie de această analiză care va fi prezentată, vor fi luate măsurile respective", a spus Nicu Marcu.

Citește și: Rareș Bogdan: PNL ar urma să aibă undeva la 10-11 miniştri

În opinia acestuia, ASF trebuie să fie "în pas cu vremurile". Potrivit lui Nicu Marcu, în instituţie sunt profesionişti, dar aceştia trebuie să se adapteze la vremuri şi la nevoile pieţei.

"Autoritatea se va reforma. Veţi vedea într-un timp extrem de scurt rezultatul acestor reforme şi sper eu ca reformele acestea să fie atât în beneficiul salariaţilor, cât şi în beneficiul pieţei", a declarat Nicu Marcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.