Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, după declarațiile ministrului Transporturilor: Obiectivul PSD e România săracă, România controlată

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Deputatul Nicușor Dan reacționează după declarațiile ministrului Transporturilor, potrivit cărora multinaționalele vor pleca spre zone cu salarii mai mici atunci când vom avea autostrăzi, parlamentarul precizând că "PSD vrea să-i țină pe români în sărăcie".

"PSD vrea să-i țină pe români în sărăcie. Aceasta e concluzia declarației ministrului transporturilor, prin care acesta susține că guvernul nu construiește autostrăzi pentru că autostrăzile înseamnă salarii mari, iar salariile mari alungă multinaționalele. Români săraci, dependenți de stat, de ajutoare sociale, de locurile de muncă de la stat, aceasta este oferta PSD pentru țară. O infrastructură modernă aduce investiții, aduce locuri de muncă mai bine plătite, aduce bunăstare românilor și țării. Obiectivul PSD e România săracă, România controlată", a scris deputatul pe Facebook.

„Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari și multinaționalele vor pleca către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”, ar fi spus ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Acest răspuns a fost făcut public de deputatul USR Cătălin Drulă, membru în Comisia de Transporturi din Camera Deputaților.

„Ministrul Șova i-a dat replica de mai jos, ieri, în Comisia de Transporturi, unui coleg deputat care afirmase că avem nevoie urgentă de autostrăzi și că riscăm să plece marile companii (de ex. Dacia-Renault) dacă nu avem o infrastructură decentă”, scrie Drulă pe contul său de Facebook.

“Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici.”, ar fi spus ministrul Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.