Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan îl torpilează pe Marian Munteanu: 'Cine e? Ce a făcut în ultimii 25 de ani'

Nicusor Dan

Nicușor Dan a fost o variantă vehiculată de PNL pentru cursa pentru Primăria București, dar liberalii au optat pentru o altă variantă. PNL l-a propus pe Marian Munteanu, iar liderul USB, îl torpilează

”Eu nu știu cine este Marian Munteanu. Evident că îl știu din anii 90. Am avut un mare respect pentru el. Nu știu ce a făcut în ultimii 25 de ani. L-am văzut o dată, de două ori la niște posturi de televiziune, mi s-a părut foarte suficient și mi s-a părut că nu s-a ridicat la înălțimea momentului pe care l-a trăit, așa cum s-a ridicat, de exemplu, Ana Blandiana.”, a spus Nicușor Dan la B1 TV.

Citește și: BĂTAIE groaznică între 5 femei în trafic: De la ce a pornit totul / VIDEO

”Nu vreau să vorbesc de persoane neapărat. Mie mi se pare că miza acestor alegeri este schimbarea unui mod de a face politică în București. Nu cred că PNL și nici domnul Marian Munteanu sunt în stare să producă această schimbare. Este vorba a face o administrație transparentă, care să vorbească cu oamenii, nu cu rețele din spate, care să fie în stare să gestioneze administrația. Nu cred că vedem schimbarea asta aici”, a declarat Nicușor Dan.

Întrebat dacă ar fi dispus să colaboreze cu Munteanu în cazul în care acesta ar deveni primarul Capitalei, Dan a răspuns: „Este o ipoteză care nu cred că are niciun fel de șansă de realizare și atunci mai bine mă feresc să fac speculații”.

Citește și: Dai din picioare când stai jos sau înainte de somn? Vezi de ce boli suferi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.