Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicu Popescu: Suntem recunoscători autorităților de la București pentru susținerea frățească și suportul oferit Republicii Moldova

tellerreport.com
Nicu Popescu

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, viceprim-ministrul, Nicu Popescu, a avut o întrevedere cu secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe al României, Iulian Fota, aflat într-o vizită de lucru la Chișinău. În cadrul discuțiilor, vicepremierul a precizat că, împreună cu Romînia, autoritățile de la Chișinău au un plan ambițios de activități care vizează procesele de reformă și modernizare europeană în beneficiul cetățenilor, conform deschide.md.

„L-am salutat pe bunul meu prieten Iulian Fota, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe al României, care împreună cu secretarul de stat al MAEIE Veaceslav Dobîndă, desfășoară astăzi la Chișinău consultările politice bilaterale. Alături și împreună cu România, avem un plan ambițios de activități care vizează procesele de reformă și modernizare europeană în beneficiul cetățenilor noștri. Suntem recunoscători autorităților de la București pentru susținerea frățească și suportul oferit țării noastre în toate domeniile în aceste vremuri vitregi de război în țara vecină”, a scris Popescu.

De menționat că Iulian Fota întreprinde în aceste zile o vizită la Chișinău. Anterior, diplomatul român a avut o discuție, la Ambasada României în Republica Moldova cu reprezentanți ai principalilor investitori români din R. Moldova cu privire la mediul investițional, perspectivele dezvoltării afacerilor și crearea de noi locuri de muncă precum și despre provocările existente în acest domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.