Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău a EXPLODAT, după ce un deputat PSD a trecut la PNL: Este TRĂDARE!

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Vântul puterii și-a schimbat direcția și odată cu el și unii aleși își schimbă afinitățile politice. Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, susține că plecarea deputatul PSD, Alexandru Andrei, către PNL este o trădare a electoratului și își cere scuze că l-a susținut pe acesta pentru a candida.

Citește și: SONDAJ PNL: Lupte grele pentru turul II la alegerile prezidențiale / SURSE

”Foştii colegi care au trădat partidul susţin că pleacă de la PSD la PNL pentru cetăţean, pentru liniştea lui şi bunăstarea lui. Ştim cu toţii că nu pleacă decât pentru burta lor şi interese personale. Demagogia asta este total neproductivă în politică. De ce fac asta? E lipsă totală de caracter, e exact ce spuneau cei din PNL, că "noi cumpărăm, ei negociază", dar care-i diferenţa?
Şi dumneavoastră, jurnaliştii, le spuneţi trădători. Şi de ce credeţi că fac asta, că o cerea poporul?
Şi eu mi-am cerut scuze faţă de giurgiuveni pentru că l-am promovat pe liste pe Alexandru Andrei. Indiferent de discuţii, cetăţenii îţi dau un mandat pe un partid. Trebuie să îţi respecţi mandatul, chiar dacă ai discuţii politice cu unii sau cu alţii. E trădare când pleci! Mai şi iese şi spune că el pentru popor se sacrifică, că îşi ia şi farfuria din faţă... Mă rog, nu e cazul aici, că e mai mare problema, şi atunci, nu eşti un mincinos? Nu eşti, de fapt, un mincinos când stai 3 ani şi ridici în slăvi, în conferinţe de presă, în faţa dumneavoastră, toţi liderii PSD şi apoi te aşezi pe partea cealaltă şi îi înjuri?
Când spui adevărul? 
Oare chiar meriţi să fii în structura asta legislativă sau executivă, când tu, de fapt, abia aştepţi să vii la guvernare ca să-ţi pui toate neamurile pe funcţii? Despre ce vorbim?”, scrie Niculae Bădălău.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.