Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău, atac FĂRĂ PRECEDENT la Rareș Bogdan: amenință că-l dă în judecată

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Este un scandal de proporții între ministrul Economiei, Niculae Bădălău și europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan. După ce Rareș Bogdan a spus că Bădălău are rudele în CA al Tarom, Bădălău l-a catalogat drept ”dandy erou al PNL” și i-a transmis că nu va ezita să-l dea în judecată pentru calomnie.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, scrisoare care provoacă CUTREMUR în magistratură

Înțeleg că în starleta liberalilor, cel mai dandy erou al micului ecran care s-a apucat recent de politică, speranța PNL de Premier, Președinte, Rege, Împărat, conducător planetar, dar nici măcar președinte de organizație la București, s-a umflat tărâța și a decis să mă atace. Pentru că este un bărbat adevărat cu gleznele la vedere, nu m-a atacat direct, ci mi-a atacat familia cu minciuni. Vorbind despre Tarom, “Asortatului” i s-a spus pata pe fiica mea și pe soțul ei.

Îi aduc la cunoștința lui Dandy (cu "n", de la PNL), că nici fata mea, nici ginerele meu nu sunt membri în CA al Tarom, ceea ce se poate verifica simplu de pe Iphone-ul său tunat la această adresă de internet: https://www.tarom.ro/despre…/compania-tarom/conducerea-tarom. Deschideți link-ul și vedeți că nu apare niciun Bădălău aici. Nu cred că “Soarele PNL” nu face diferența între Tarom și Compania de Aeroporturi București, dar oricum îi spun că fata mea lucrează la Aeroport cam de când a descins și el la București să se facă mare vedetă TV.

Altfel, un mesaj pentru Ferchezuit și pentru toți cei care au „curajul” să mă atace pe mine prin copii: Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.