Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău dezvăluie LISTA prezidenţiabililor: Ce GREI sunt puşi în discuţie în cadrul PSD

badalau

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a vorbit la Antena 3 şi despre cine ar putea să fie candidatul social-democraţilor la următoarele alegeri prezidenţiale. Numărul 2 din PSD susţine că sunt mai multe nume puse în discuţie, însă exclude posibilitatea ca PSD să meargă în alegeri cu un candidat al ALDE.

Citeşte şi: Băsescu a găsit VINOVATUL pentru scandalul din PSD: 'A provocat o criză, la îndemnul lui Dragnea...' .

"Am avut o dispută în interiorul partduilui: aşa cum ştiţi, domnul preşedinte şi unii colegi spun “în momentul în care l-am anunţat, el va fi tocat”. PSD are o resursă umană fantastică: încep cu Liviu Dragnea,care e preşedintele partidului, Corina Crețu, domnul Pașcu, doamna Firea. Avem extrem de mulți oameni care ar putea să întrunească cerința poporului ca să fie votați și care ar fi mult mai buni decât Klaus Iohannis", a declarat numărul doi în partid.

Cât despre scandalurile care au pus stăpânire pe PSD în ultima perioadă, Niculae Bădălău a spus: "O nouă criză la nivel guvernamental e clar că nu ne face bine din punct de vedere politic. Populaţia ne-a votat să ducem la îndeplinire ceea ce le-am promis în programul electoral, care ulterior s-a transformat în program de guvernare. Dacă oamenii o duc mai bine, nu cred că îi interesează micile frecuşuri. "

Întrebat dacă ar putea fi susținut Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale de către coaliția PSD+ALDE, Bădălău a declarat: "Domnul Tăriceanu este un om extrem de respectabil și cu siguranţă ar fi un președinte bun, dar PSD trebuie să aibă propriul candidat şi va îl va avea."

Citeşte şi: Traian Băsescu RUPE TĂCEREA: Ce scenarii ŞOC prevede pentru şedinţa PSD de luni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.