Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău, replică EXPLOZIVĂ pentru Buzatu: el zice că la Vaslui se vorbeste noaptea, când se lasă ceața

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Badalau CEX PSD

Se încing spiritele în interiorul PSD, între taberele lui Mihai Tudose și Liviu Dragnea. După ce președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, l-a atacat susținând că nu a citit cărți de doctrină politică pentru a veni cu documente programatice în ședințele PSD, Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD, îi transmite lui Buzatu că îi va citi cu atenție toate operele pe care le va scrie și le va coperta în scoarță de lemn de prun.

Citește și: Bubuie scandalul în PSD! Tudose și Bădălău, făcuți praf de un baron: 'După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău'

”Ca să fiu sigur că spun lucruri corecte încerc să le spun ziua, la noi la PSD așa se face. ,,Prietenului" meu Buzatu i-am spus să facă așa ca aici, dar el nu și nu: ,,la mine la Vaslui se vorbeste noaptea, când se lasă ceața". În fine, pentru liniștea lui, tin să-i spun că iubesc poveștile lui Creangă, le citesc nepoților mei, dar recunosc, ce e drept, că nu le-am protejat copertile, dar lui Buzatu îi promit c-o să-i citesc toate operele și o să i le copertez în scoarță de lemn de prun. Știu că el are un umor fin, dar lăsând gluma de o parte, pentru liniștea lui, îi garantez că la acest document  pe care l-am prezentat la CEX au lucrat oameni extrem de valoroși”, a declarat Niculae Bădălău, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.