Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Bancu e convins că AEK Atena se va dovedi un adversar mai periculos decât cei întâlniţi în meciurile anterioare

Lupa Mea
Nicuşor Bancu

Jucătorul echipei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, e convins că AEK Atena, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, se va dovedi un adversar mai periculos decât cei întâlniţi în meciurile anterioare ale competiţiei continentale potrivit Agerpres.

"Suntem convinşi că această dublă cu AEK va fi mai dificilă decât celelalte, dar sperăm să ne ridicăm la nivelul lor şi, de ce nu, să ne calificăm. Va fi foarte greu fără suporteri, ei contau foarte mult pentru noi. Când sunt alături de tine 12.000 de suporteri se simte, ne ajută. Dar dacă vor veni copii, sperăm să vină cât mai mulţi şi aceşti pui de lei să ne ajute. Important este să câştigăm meciul de mâine, şi la ei, să ne calificăm ar fi ideal", a declarat fotbalistul grupării oltene, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Bancu spune că deşi echipa sa evoluează pe teren propriu, este posibil ca la finalul partidei de joi să fie mulţumit cu un rezultat nul.

"Noi ne dorim să tratăm meciul foarte serios, cum o facem de obicei, şi să câştigăm. Având în vedere că jucăm acasă ar trebui să ne gândim că trebuie să câştigăm, dar poate la finalul meciului vom fi mulţumiţi şi cu 0-0. Pentru că ai şansa să marchezi la ei acasă şi asta să conteze foarte mult. Atuul lor ar fi că noi suntem obosiţi şi al nostru ar fi că avem meciuri în picioare şi am fi peste ei din punct de vedere fizic, dar vom vedea la ora jocului. Deocamdată ne gândim doar la AEK, nu am avut timp să analizăm posibila adversară din turul următor", a mai spus Bancu.

Clubul Universitatea Craiova a fost sancţionat să dispute trei meciuri cu porţile închise în cupele europene, de către Comisia de Disciplină a UEFA, în urma incidentelor de la partida cu Honved Budapesta, sancţiunea pentru al treilea meci urmând să fie efectuată doar în cazul unei recidive într-o perioadă de probaţiune de doi ani. Clubul a fost amendat şi cu suma de 60.000 euro.

Comisia de Disciplină a forului continental a găsit clubul vinovat de mai multe încălcări ale regulamentelor: aprinderea de torţe, aruncarea de obiecte, deficienţe de organizare, comportament rasist al spectatorilor, incidente provocate de spectatori.

Partida Universitatea Craiova - AEK Atena, contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 19.15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.