Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan a acceptat propunerea PNL pentru Primăria Capitalei: Ce se va întâmpla/ VIDEO

Catalin predoiu Nicusor Dan

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a acceptat propunerea celor de la PNL. Acesta a spus la TVR că nu se va retrage din campania pentru primărie, dar va accepta provocarea lansată de candidatul PNL Cătălin Predoiu privind sondajele de opinie.

Vezi și: Gest fără precedent făcut de Cătălin Predoiu în direct: Candidatul PNL, enervat de Robert Turcescu

Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce Predoiu a propus un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat să fie sprijinit de celălalt. "Alegatorii mei sunt oamenii care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Capitala, patronat si de PSD si de PNL. In numele lor declar ca nu o sa ma retrag din aceasta campanie si nu o sa propun bucurestenilor sa-l voteze pe dl Predoiu. Sunt in aceasta lupta de 10 ani, nu de 3 saptamani. Accept provacarea dlui Predoiu si sunt gata ca o casa internationala mare de sondaje sa fac un sondaj astfel incat bucurestenii sa voteze pe cine are sanse mai mari sa o invinga pe dna Firea", a declarat Nicuşor Dan într-o dezbatere electorala la TVR.

Candidatul PNL, Catalin Predoiu, a spus si el, aflat in aceeasi emisiune cu Nicusor Dan, ca se bucura. "Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei", a spus el.

Alina Gorghiu a reacţionat imediat după declaraţia lui Nicuşor Dan. "Ma bucur ca Nicusor Dan a acceptat propunerea PNL si a lui Catalin Predoiu de a face un sondaj sa vedem cine sta mai bine pentru a invinge PSD la capitala! Dupa acest sondaj dreapta trebuie sa fie unita si sa voteze util!", a spus copreşedintele PNL pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.