Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan a discutat cu reprezentanţii băncilor despre emisiunea de obligaţiuni şi proiectele PMB

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a discutat cu reprezentanţii băncilor şi instituţiilor financiare internaţionale, cărora le-a prezentat condiţiile de subscriere şi alocare pentru cele 555 de milioane de lei din noua emisiune de obligaţiuni municipale.

"Am avut o întâlnire cu reprezentanţii băncilor şi instituţiilor financiare internaţionale prezente în ţara noastră, ocazie cu care le-am prezentat condiţiile de subscriere şi alocare pentru cele 555 de milioane de lei din noua emisiune de obligaţiuni municipale ale Primăriei Municipiului Bucureşti. Am vorbit, de asemenea, despre proiectele prioritare în care vrem să investim, în acord cu viziunea de dezvoltare a municipiului: trenul metropolitan, reabilitarea şi extinderea liniilor de tramvai, sistemul de management al traficului, realizarea celor zece drumuri radiale care să conecteze Bucureştiul cu autostrada de centură, reabilitarea reţelei de termoficare, staţia de epurare de la Glina, realizarea unor spaţii pietonale, piste de biciclete şi parcări de-a lungul Dâmboviţei", a scris edilul general, pe Facebook.

El a subliniat că Primăria Capitalei este un partener de încredere pentru investitori.

"Mesajul meu către potenţialii noştri investitori a fost să aibă încredere în Primăria Municipiului Bucureşti. Suntem un partener serios, care îşi respectă angajamentele şi contractele. Şi care va continua să investească, cu responsabilitate, în viitorul oraşului şi în modernizarea lui", a precizat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.