Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a lansat licitația pentru înlocuirea conductelor de termoficare

Radu Pop
gov.ro
Nicușor Dan

Primăria Capitalei a lansat licitația pentru modernizarea sistemului de termoficare, proiect a cărei valoare se ridică la 281 de milioane de euro din fonduri europene. Nicușor Dan, primarul general, a anunțat că cei 212 kilometri de conductă vor fi reabilitați în decurs de patru ani.

Vești bune pentru bucureșteni. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că problema termoficării va fi rezolvată în următoarea perioadă. Edilul a lansat licitația pentru cel mai mare proiect cu finanțare europeană dedicat modernizării rețelei de termoficare. Contractul în valoare de 281 de milioane de euro a fost semnat cu Ministerul Fondurilor Europene de Nicușor Dan la scurtă vreme după preluarea mandatului de primar și vizează refacerea a 212 kilometri de conducte, împărțiti în 25 de tronsoane. Potrivit edilului, modernizarea țintește secțiunile cu cele mai mari pierderi de apă și căldură din întreaga rețea a Capitalei.

Banii pentru acest proiect au fost la dispoziția Primăriei București încă din mandatul Gabrielei Firea care nu a reușit să-i acceseze la timp, subliniază Nicușor Dan într-o postare pe pagina personală de Facebook. Proiectarea și execuția se vor întinde pe o perioadă de patru ani.

“La finalul proiectului vom putea spune, în sfârșit că problema termoficării a fost rezolvată în Capitală“, susține Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.