Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a participat la târgul educațional `Vocația Ta`

Primaria Capitalei
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a participat, vineri, la târgul educaţional „Vocaţia Ta”, organizat de către PMB, prin PROEDUS, la Biblioteca Naţională a României. „În cadrul evenimentului participă şi liceele cu profil dual şi companii, astfel că elevii vor putea descoperi şi beneficiile învăţământului dual”, a precizat edilul general.

„Am fost astăzi (vineri - n.r.) la deschiderea târgul educaţional “Vocaţia Ta”, la Biblioteca Naţională a României. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, sub coordonarea Direcţiei de Cultură, Învăţământ, Turism, este foarte util deoarce oferă soluţii concrete pentru alegerea unui parcurs profesional. Îi îndemn pe toţi elevii, liceenii şi părinţii acestora să vină la târg, pentru că aici este locul în care pot afla direct de la reprezentanţii celor mai bune universităţi şi instituţii de învăţământ din Bucureşti informaţii despre programele de studiu şi burse”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook, conform News.ro.

El a mai spus că la acest târg participă şi liceele cu profil dual şi companii, astfel că „elevii vor putea descoperi şi beneficiile învăţământului dual”.

„Acesta este dedicat elevilor şi tinerilor cu vârsta de până în 26 de ani, absolvenţi de clasa a VIII şi oferă, pe lângă învăţarea unei meserii, şi avantaje precum bursă, practică şi siguranţa unui loc de muncă după absolvire. Târgul are loc până pe 12 mai, în intervalul orar 10:30 - 19:30”, a completat Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.