Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare

news.ro
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost pus în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare şi consolidare a Maternităţii Bucur. Unitatea medicală urmează să fie renovată prin PNRR, lucrările vizând consolidarea structurii de rezistenţă, consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică, potrivit news.ro.

”Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare şi consolidare a Maternităţii Bucur, corpurile A şi B. Data limită de transmitere a propunerilor este 26.03.2023. Invit companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind revizuirea, actualizarea şi completarea documentaţiei referitoare la conţinutul Caietului de sarcini”, a arătat Nicuşor Dan, joi, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că observaţiile şi recomandările privind conţinutul Caietului de sarcini supus consultării pot fi trimise pe adresele de e-mail: gabriel.popescu@pmb.ro si ana.nichita@pmb.ro.

Potrivit primarului, unitatea medicală va fi renovată cu fonduri PNRR, valoarea finanţării nerambursabile fiind de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare - de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Printre lucrările care se vor face se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.