Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Am lansat în SEAP o consultare de piaţă a caietului de sarcini pentru modernizarea a 15 km de reţea de termoficare ce aparţine SACET Bucureşti

news.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a lansat în SEAP o consultare de piaţă a caietului de sarcini pentru modernizarea a 15 km de reţea de termoficare ce aparţine SACET Bucureşti. Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 martie, a adăugat edilul general, potrivit news.ro.

„Am lansat în SEAP o consultare de piaţă a caietului de sarcini pentru modernizarea a 15 km de reţea de termoficare ce aparţine SACET Bucureşti. Mai exact, consultarea publică vizează caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de reabilitare a patru obiective ce fac parte din reţeaua primară de termie:

Obiectivul 2 - Magistrala I SUD – Sectorul 2, zona străzilor: Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Rauseni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga.

Obiectivul 3 - Magistrala I SUD - Sectorul 2, zona străzilor: Bd. Basarabia, Bd. Chişinău, str. Morarilor.

Obiectivul 4 - Magistrala II SUD – Sector 2, zona străzilor: str. Ion Berindei, str. Doamna Ghica.

Obiectivul 5 - Magistrala III SUD – Sectoarele 2 şi 3, zona străzilor: str. Th. Speranţia, Calea Călăraşilor, str. Matei Basarab”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul general a mai spus că „data limită pentru transmiterea propunerilor de către operatorii economici interesaţi este 01 martie 2023, iar observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail directiaproceduri@pmb.ro sau gabriel.popescu@pmb.ro până pe data de 02 martie 2023”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.