Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunță că a primit rezultatul testului de coronavirus și rămâne în izolare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan Ludovic Orban Dan Orban Nicușor Orban

Testul de coronavirus al lui Nicuşor Dan este negativ, însă primarul ales al Capitalei anunţă că rămâne în izolare până vineri. La finalul săptămânii, Nicuşor Dan se va testa din nou.

”Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi şi repeta testul”, a anunţat, luni, primarul ales al Capitalei, Niculor Dan.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

Şi testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, dar rămâne izolar până joi, când va repeta testarea.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului

Nicușor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan și cu ministrul Marcel Boloș, la Ministerul Fondurilor Europene, apoi a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2, la fel ca și premierul Ludovic Orban, care a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane și a solicitat efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Orban și Dan au fost în același studio cu un realizator tv, confirmat, duminică, cu noul virus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.