Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan aruncă banii pe fereastră: CSM Bucureşti a fost umilită, la București, de Gyor ETO, în Liga Campionilor

Eurosport
Cristina Neagu

Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de liderul grupei A din Liga Campionilor, Gyor ETO, scor 27-23 (14-12), în meci contând pentru etapa a III-a.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Cristina Neagu 5 goluri, Arntzen 4, Flippes 4, pentru CSM, respectiv Dale 7, Ryu 5, pentru Gyor. A fost un meci presărat cu numeroase greşeli în ambele echipe, la finalul căruia pot fi remarcaţi doar portarii Laura Glauser (CSM) şi Sandra Toft (Gyor), scrie news.ro.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti rămâne cu 2 puncte, iar Gyor adună 6, în clasamentul grupei A. Cele două formaţii au jucat ultima dată împreună în urmă cu peste patru ani, iar în 2016 au disputat finala Ligii Campionilor, trofeul intrând atunci în posesia campioanei României. De-a lungul timpului au avut 11 întâlniri directe, iar Gyor conduce la numărul de victorii, cu 9.

În etapa a III-a se mai joacă, duminică, meciurile dintre Brest Bretagne – Odense, Buducnost – IK Savehof şi DVSC Debrecen – SG BBM Bietigheim.

CSM Bucureşti a înregistrat o victorie şi o înfrângere în primele două runde, 28-24 cu Odense şi 24-26 cu SG BBM Bietigheim. În etapa a IV-a, campioana României va juca în deplasare, cu IK Savehof, în 1 octombrie.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.