Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, descindere la o terasă din Herăstrău

Adevarul
Nicusor Dan

Polițiștii au descins aseară la o terasă din Herăstrău în urma unei sesizări la 122. Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a participat și el la acțiunea oamenilor legi, anunță Antena3.

Nicușor Dan a spus astăzi că a vrut să vadă cum se desfășoară lucrurile și dacă regulile sunt respectate.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat sâmbătă, la Digi24, că Poliția și Jandarmeria vor face controale la terase, pentru că acolo măsurile de protecție sunt încălcate cel mai frecvent.

Ludovic Orban, despre sistemele de monitorizare a bolnavilor de COVID-19: 'Sunt sisteme foarte contestate'. Primarul Capitalei a intervenit cu o observație

”Am avut o discuție cu Poliția, cu Poliția Locală și cu Jandarmeria și am înțeles că locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puține sau sunt încălcate cel mai mult sunt terasele, care seara se transformă în cluburi”, a declarat Nicușor Dan la emisiunea ”În fața ta” de la Digi24, întrebat cum pot fi controlate zonele aglomerate din București pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Conform legii, în orașele care au depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori, așa cum este Capitala, restaurantele sunt închise, rămânând deschise doar terasele.

În ultimele câteva săptămâni, autoritățile au dat nenumărate amenzi pentru organizarea de petreceri în București, în ciuda numărului tot mai mare de infecții COVID-19.

Chiar recent, patronii unor terase din Parcul Herăstrău au fost amendați cu 60.000 de lei după ce și-au transformat terasele în cluburi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.