Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, despre majorarea impozitelor pe proprietate: Sunt foarte relaxat

captura Digi 24
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre intenţia coaliţiei de guvernare de a majora taxele pe proprietate, că este foarte relaxat, deşi nu ar trebui să fie, dar din păcate Codul Fiscal spune că taxele locale se duc la primăriile de sector şi nu la Primăria Bucureşti. El a precizat că ”există un dezechilibru, care este de cel puţin 20 de ani, în bugetul Municipiului Bucureşti, între cât ia Pirmăria Generală şi cât iau sectoarele şi atribuţiile pe care le au primăria Generală şi primăriile de sectoare”.

”Sunt foarte relaxat, nu ar trebui să fiu dar din păcate Codul Fiscal spune că taxele locale se duc la primăriile de sector şi nu la Primăria Bucureşti. Consider că nu este corect aşa pentru că Primăria are de făcut proiectele mari de investiţii, plăteşte termia”, a spus primarul Capitalei, potrivit news.ro.

Nicuşor Dan a menţionat că ”există un dezechilibru, care este de cel puţin 20 de ani, în bugetul Municipiului Bucureşti, între cât ia Pirmăria Generală şi cât iau sectoarele şi atribuţiile pe care le au primăria Generală şi primăriile de sectoare.

”Ar trebui să vină mai mult la noi taxele, decât la sectoare, dar aşa este Codul Fiscal acum”, a spus el.

Despre varianta ca primăriile de sector să preia o parte din plata acestor subvenţii, Nicuşor Dan a spus că este o zicală că nu trebuie să te duci într-o luptă pe care eşti sigur că o pierzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.