Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan dezvăluie cifrele din sondajul care l-a propulsat candidat al dreptei: Jocul s-a închis!

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Nicușor Dan se prefigurează candidat unic al dreptei în Capitală, asta după ce liberalii și-au anunțat susținerea pentru el, iar USR București l-a asumat drept candidat. În acest condiții, Nicușor Dan arată că sondajele efectuate la nivelul Capitalei arată că un candidat unic al dreptei ar obține 55-60%.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 8: Cutu Catu Cazino e viata mea!

„Eu aveam susținerea ca independent din partea USR. USR e parte a unei alianțe. Nu știu care e decizia pe care o va lua PLUS, dar dacă cele mai mari partide din București au luat decizia asta, cred că jocul e închis.”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

Candidatul independent a mai precizat că dacă toate partidele de Opoziție s-ar fi înțeles pe un alt candidat, el s-ar fi retras din cursă. Nicușor Dan a mai spus că a aflat dimineață decizia pe care a luat-o PNL, fiind sunat de președintele PNL, Ludovic Orban. Nicușor Dan a mai precizat și că a avut o discuție cu Vlad Voiculescu de la PLUS.

„Am avut și o întâlnire cu Vlad Voiculescu. Am convenit că va fi o întâlnire între USR și PLUS pentru armonizarea strategiei de campanie la alegerile locale din București. Am făcut un sondaj la începutul lui ianuarie, iar un candidat al Opoziției la Primăria Capitalei ar obține între 55 și 60%.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.