Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, după criticile lui Toni Greblă: 'Opinii poate formula oricine'

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că unele dintre aspectele care îl nemulţumesc pe prefectul Capitalei, Toni Greblă, referitor la aspectul Parcului Cişmigiu persistă de ani, iar municipalitatea a demarat demersuri pentru a remedia situaţia.

"Lucrurile acestea, câteva dintre ele, aşa cum le-a constatat, sunt acolo de ani de zile. Nu s-au crăpat aleile din acest an de mandat. Nu s-au îndoit gardurile în acest an de mandat. Nu s-a rupt Podul Mare în acest an de mandat. Noi am început cu lucrurile cele mai grele: podul, cuva lacului. Avem buget pentru alei, pentru schimbarea locurilor de joacă. (...) Atribuţia lui asta este - să se respecte legea în Bucureşti şi nu a făcut nimic în Inspectoratul de Stat în Construcţii de un an de zile sesizat cu nelegalitatea PUZ-urilor de sector, prin care dispar sute de hectare de spaţiu verde. Nu a făcut nimic să constate că Inspectoratul de Stat în Construcţii nu şi-a făcut treaba. Asta e treaba domnului prefect. Aşa, să dăm opinii despre cum arată oraşul poate oricine", a afirmat Nicuşor Dan, la Realitatea TV.

În opinia sa, la mijloc ar putea fi "o mişcare politică".

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, miercuri, după un control efectuat în Parcul Cişmigiu, că a identificat multiple probleme, de la modul general în care arată, de parcă "ar fi abandonat de câţiva ani", până la aspectul intrărilor, gardurilor, arborilor şi al chioşcurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.