Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan face ce știe cel mai bine: Vorbește pe Facebook despre problema termoficării și anunță că a vorbit cu Elcen şi Termoenergetica

observator
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a avut luni o discuţie de lucru cu reprezentanţii Elcen şi Termoenergetica, fiind la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. El a adăugat că unele probleme de termoficare au fost remediate la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul şi vor fi remediate, la sfârşitul acestei săptămâni, la CET Vest şi cât şi la CET Sud, înainte de Crăciun. „Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a mai spus edilul, potrivit News.ro.

„Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. Am avut şi azi o discuţie de lucru cu Elcen şi Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutăţirea de săptămâna trecută a venit de la capacităţile de producţie ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăţi la început de sezon rece. Acestea s-au remediat la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârşitul acestei săptămâni la CET Vest şi se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a mai spus că „tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni şi centrala provizorie de la Titan”.

„Acum se lucrează şi la avaria apărută în cursul dimineţii, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a completat edilul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.