Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan îi dă peste degete lui Vlad Voiculescu: 'Nicidecum nu intră Bucureştiul în carantină. E ultima variantă'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan primărie

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, respinge ideea lui Vlad Voiculescu de plasare în carantină a Bucureştiului. Primarul afirmă că aceasta este ultima variantă, care speră să fie evitată.

"Este una dintre ipoteze, ultima dintre ipoteze, dar nicidecum nu intră Bucureştiul în carantină. Pentru moment nu se pune problema. Anchetele epidemiologice sunt la zi la DSP. Orice persoană este confirmată pozitiv este apelată în aceeaşi zi este plasată în izolare. În acest moment, situaţia este sub control.

Carantina se impune când un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem încă acolo. Acest indicator pentru Bucureşti este în jur de 6. Nu se impune în acest moment carantinarea. Eu sper ca acest indicator să reuşim să-l menţinem la nivelul la care este. Eu sper şi facem tot ce ţine de noi să nu ajungem acolo, pentru că Bucureştiul este un motor economic. Facem tot ce ţine de noi să nu blocăm activitatea economică", a declarat Nicuşor Dan la Digi 24.

Potrivit primarului general, coronavirusul se transmite în principal în transportul în comun, transportul în comun interurban şi la locul de muncă. "Această ipoteză există (carantina, n.r.), dar pentru că Bucureştiul este un motor economic şi e foarte important să rămână deschis, e ultima variantă", a mai precizat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.