Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan invită companiile interesate să se implice în organizarea Târgului de Crăciun, în Piaţa Constituţiei

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, invită companiile interesate să se implice în organizarea Târgului de Crăciun, în Piaţa Constituţiei.

"În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiţie a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă. Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesaţi să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie", a scris edilul general, joi, pe Facebook.

Conform unui comunicat postat pe site-ul ARCUB, târgul va avea loc în perioada 30 noiembrie - 26 decembrie. Formularul de înscriere, precum şi documentele solicitate în vederea înscrierii vor fi transmise la sediul instituţiei din Str. Lipscani 86 - 90, Sector 3, Bucureşti, potrivit Agerpres.

Potrivit documentaţiei ataşate, târgul se va desfăşura zilnic între orele 10,00 - 23,00. Piaţa Constituţiei va include o zonă dedicată expozanţilor (târg), o zonă pentru spectacole (scenă), zone tematice (Brad împodobit, Căsuţa lui Moş Crăciun, Iesle), zone de petrecere a timpului liber (spaţii dedicate jocurilor de iarnă, ateliere tematice pentru copii).

Eventualele solicitări de clarificare se pot formula la adresa de e-mail secretariat@arcub.ro până cel târziu în data de 19 octombrie ora 16,00. După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.