Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: La invitaţia FRF, am fost să văd Trofeul Under 21, care a sosit la Bucureşti în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UE

news.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că, sâmbătă, la invitaţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a fost la ARCUB, unde este expus Trofeul Under 21, care a sosit la Bucureşti în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21. Campionatul are loc în perioada 21 iunie - 5 iulie, a adăugat edilul general, potrivit news.ro.

„La invitaţia Federaţiei Române de Fotbal, am fost astăzi la ARCUB, unde este expus Trofeul Under 21, care a sosit la Bucureşti în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21”, a scirs Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.
El a mai spus că se va desfăşura Campionatul, în perioada 21 iunie - 5 iulie.
„Este încă o dovadă că Bucureştiul devine oraş gazdă pentru competiţii sportive de mare anvergură. În cadrul evenimentului, vor fi 15 meciuri în care vor juca Italia, Spania, Franţei, Croaţia şi desigur, România. Trofeul pe care îl va primi campioana Europei va rămâne expus la Centrul Cultural ARCUB (strada Lipscani nr. 84-90) astăzi şi mâine, între orele 10:00 şi 20:00. Mergeţi să-l vedeţi!”, a conchis Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.