Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În aşteptarea bugetului de stat, Nicuşor Dan 'naşte' greu bugetul Primăriei Bucureşti: 'Prima etapă a construcţiei bugetului pentru 2021 s-a încheiat'

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a încheiat prima etapă a dezbaterilor asupra bugetului pentru 2021 şi anunţă că se intră în linie dreaptă cu realizarea acestuia, anunță news.ro.

”Prima etapă a construcţiei bugetului pentru 2021 s-a încheiat. Ziua de astăzi am dedicat-o dezbaterilor cu instituţiile de cultură din subordinea Primăriei şi am purtat discuţii cu directorii teatrelor, ai Operei Comice, Circului şi Centrului Cultural Lumina”, a anunţat, luni seară, primarul general.

La întâlniri au participat directorii Teatrelor ”Stela Popescu”, ”Ion Creangă”, ”Excelsior”, ”Tineretului Metropolis”, ”Ţăndărică”, ”Teatrul Mic”, ”Teatrul de Comedie”, ”Bulandra”, ”Dramaturgilor Români”, ”Evreiesc”, ”Nottara”, ”Masca”, ”Odeon”, ”Constantin Tănase”, precum şi conducerea Operei Comice din Bucureşti, a Circului şi a Centrului Cultural ”Lumina”.

”Sunt unele teatre care funcţionează în clădiri improprii, altele care reuşesc să se descurce bine în condiţii mai grele, dar sunt şi instituţii care nu reuşesc să se organizeze tocmai bine. Am tot respectul pentru artiştii noştri şi pentru toţi cei care lucrează în teatrele bucureştene, la Operă sau la Circ. Vom avea mereu în vedere sprijinul pentru acest sector şi în timpul mandatului meu îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole, din ce în ce mai mulţi spectatori, dar şi condiţii bune pentru cei care îşi desfăşoară munca în acest domeniu”, a mai anunţat primarul.

Acesta precizează că ”bugetul Primăriei intră în linie dreaptă”.

”Mulţumesc tuturor celor care au participat la dezbateri, organizaţiilor non-guvernamentale care au fost prezente şi au adresat întrebări foarte directe celor din direcţiile şi instituţiile Primăriei. Îi asigur pe toţi că voi ţine cont de discuţiile din aceste săptămâni şi vom construi un buget corect, care să răspundă nevoilor bucureştenilor. Avem în vedere priorităţile din fiecare domeniu şi punem bazele unui oraş trainic, sigur, la standarde europene”, a mai declarat primarul general.

La dezbaterile asupra bugetului Primăriei pentru anul în curs au fost prezenţi şi viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu şi Horia Tomescu, precum şi consilieri municipali din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.