Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: `Nu o să avem Târg de Crăciun în această iarnă`

CREART
targ craciun bucuresti

Nicușor Dan, noul primar al Capitalei, a declarat joi seară, la B1 TV, că în această iarnă, în București nu se va organiza celebrul Târg de Crăciun, din cauza pandemiei de COVID-19.

"Nu o să avem Târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificăm această boală, în anii următori când vom fi trecut prin această pandemiei, asa cum se întâmplă peste tot în lume, o sa avem Targ de Crăciun în care Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale, e o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de cum încolo", a declarat Primarul General al Capitalei.

”Noi din punct de vedere sanitar suntem pe marginea prăpastiei, noi Bucureștiul și opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un Târg de Crăciun în această iarnă”, a adăugat Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.