Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: O mie de metri de conductă magistrală au fost deja înlocuiţi la şantierul din Câmpia Libertăţii şi alţi 300 de metri la şantierul din str. Apusului

conducta apa

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă luni că 1000 de metri de conductă magistrală au fost deja înlocuiţi la şantierul din Câmpia Libertăţii şi alţi 300 de metri de conductă la şantierul din str. Apusului. Primarul mai spune că alte şase şantiere vor fi deschise în perioada următoare, iar până la sfârşitul anului se va lucra pe 12 şantiere, astfel că, în total, 212 km de conductă vor fi reabilitaţi cu fonduri europene până în anul 2026, potrivit news.ro.

”1000 de metri de conductă magistrală au fost deja înlocuiţi la şantierul din Câmpia Libertăţii şi alţi 300 de metri de conductă la şantierul din str. Apusului. Cele două şantiere fac parte din proiectul de reparaţie şi modernizare a reţelei de termoficare, finanţat cu fonduri europene prin POIM”, a scris primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan anunţă că ”alte şase şantiere vor fi deschise în perioada următoare ca urmare a emiterii autorizaţiilor de construire, iar până la sfârşitul anului se va lucra pe 12 şantiere”.

”În total, 212 km de conductă vor fi reabilitaţi cu fonduri europene până în anul 2026”, menţionează Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.