Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, o nouă victorie pentru salvarea unui spațiu din Parcul Tineretului

parculTineretului

Nicușor Dan a anunțat joi, 29 octombrie, că lucrările pe șantierul din Parcul Tineretului, unde urmau să fie construit un complex de blocuri, s-au oprit.

În cele din urmă, la o săptămână după hotărârea judecătorească, lucrările la șantierul din Parcul Tineretului s-au oprit. Este o victorie a justiției și a societății civile, în ciuda administrației publice deplorabile, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Tribunalul București a suspendat pe 20 octombrie autorizația de construire emisă de Primăria sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri cu subsol, parter, două etaje și mansardă pe două hectare din Parcul Tineretului, anunța Hotnews.

Două dintre cele șase blocuri au fost ridicate deja, iar la al treilea se lucra deja la fundație. Mărioara Micșunescu a cumpărat cele două hectare din Parc și mult mai târziu PMB a refuzat să îi acorde aviz de defrișare, deoarece legea spațiilor verzi interzice construirea în parcuri și pe spațiile verzi.

Proprietara a intentat proces, iar alături de Primăria Capitalei, parte în proces au fost și Asociația Salvați Bucureștiul, Asociația Ecocivica și o asociație de proprietari din blocul de vizavi de parc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.