Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan promite apă caldă și căldură la iarnă: Iarna asta va fi mai bine; 50 km de conductă din sistemul de termoficare vor fi finalizaţi

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a asigurat, duminică, pe bucureşteni că iarna aceasta va fi mai bine decât în anii precedenţi în ceea ce priveşte asigurarea agentului termic pentru că vor fi finalizaţi 50 de km de conductă din reţeaua de termoficare, iar centrala Titan va echilibra sistemul în zona de nord-est a oraşului.

"Iarna cea mai rea pentru Bucureşti a fost 2020 -2021, pentru că, fiind an electoral, nu s-au făcut lucrări în vara lui 2020 şi s-au acumulat toate acele lucruri care nu s-au făcut. Îmi aduc că nu a avut, înainte de Crăciun, cam trei săptămâni, apă caldă şi căldură, vreo jumătate de Bucureşti. După aceea, 2021 a fost un pic mai bine, 2022 a fost un pic mai bine, 2023 o să fie mai bine pentru că au fost mari lucrări pe care le-am făcut anul ăsta şi este centrala din Titan care echilibrează pe zona de nord-est", a explicat Nicuşor Dan, relatează Agerpres.

El a precizat că la termoficare contează cel mai mult reţeaua principală, întrucât conductele sunt mai mari, iar pierderile pe măsură.

"În 2021, am făcut 28 de km, în 2022 am făcut 32 km şi anul ăsta sigur o să facem 50 km. Sper ca vremea bună să continue cât mai mult ca să putem să lucrăm pe magistrale (...) şi apoi o să lucrăm pe racorduri", a adăugat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.