Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan promite iar apă caldă și căldură, după ieșirea Elcen din insolvență: Investiții pe fonduri europene

Facebook
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că ieşirea Elcen S.A. din insolvenţă va duce la o situaţia financiară ce va permite „Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice”, scrie News.ro.

„Sunt bucuros că Elcen a ieşit, în sfârşit, din insolvenţă. O situaţie financiară stabilă va permite Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice. Voi face totul în continuare pentru ca să existe banii necesari pentru termoficare. Marile lucrări necesare se fac cu bani, nu cu populisme”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Electrocentrale Bucureşti SA (Elcen), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti, a anunţat că, joi, Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă în cazul companiei şi reintroducerea acesteia în circuitul economic.

„ELCEN a acoperit în totalitate creanţele datorate. Închiderea procedurii de reorganizare judiciară şi, implicit, a procedurii de insolvenţă prevede stingerea tuturor obligaţiilor de plată asumate prin planul de reorganizare şi a creanţelor curente scadente. Drept urmare, Tribunalul Bucureşti a decis astăzi, 02 februarie 2023, reintroducerea ELCEN în circuitul economic”, a transmis compania, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.