Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan pune CRUCE Spitalului Metropolitan: 'Costa și el 4 miliarde de lei. Era imposibil să fie realizat'

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că Spitalul Metropolitan, despre a cărui construcție a vorbit de multe ori fostul edil, Gabriela Firea, costa 4 milioane de lei și era imposibil de realizat.

Întrebat marți seară, la B1 TV, ce se întâmplă cu Spitalul Metropolitan, Nicușor Dan a răspuns: ”Acest Spital Metropolitan... așa cum am spus, bugetul Primăriei Capitalei a fost, ani de zile, nerealist și bugetul real s-a dus către minus 2,5 miliarde de lei. Băncile nu mai voiau să audă de Primăria Capitalei pentru că nimic din ce spuneau ei nu era realist. Acest Spital Metropolitan mai costa și el 4 miliarde de lei. Era imposibil să fie realizat. Este nevoie de unități spitalicești noi în București pentru a le înlocui pe unele din cele existente”.

Citește și: Nicolae Robu iese la rampă: ‘Am fost mereu alături de studenți în lupta lor pentru gratuitate pe mijloacele de transport public’

Edilul Capitalei a susținut că, în acest moment, ”urgența este să închidem un buget”. ”Pentru moment, urgența este să închidem un buget. Ulterior, tot ce înseamnă investiție nouă, inclusiv în ceea ce privește unitățile spitalicești, o să discutăm pe programul de investiții și creditele pe care o să reușim să le atragem”, a mai spus Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.