Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, pus la zid de către Vlad Voiculescu: candidatul dreptei, tot mai izolat/SURSE

www.facebook.com
vlad voiculescu nicusor dan

Liderii PNL și cei ai USR-PLUS au finalizat negocierile pentru Capitală și, în ciuda dificultăților, în cele din urmă vor merge într-o alianță. Cu toate acestea, cel mai șifonat din toată afacerea a ieșit chiar Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală.

Citește și: SURSE - Băsescu pregătește un atac în FORȚĂ: cum s-au făcut jocurile în culisele negocierilor de pe dreapta

Până acum, Nicușor Dan nici măcar nu era chemat la negocierile dintre PNL și USR-PLUS, acolo unde, în general, s-a discutat la nivel de lideri de partid. În ciuda faptului că el este candidatul și ulterior va trebui să lucreze cu oamenii desemnați de partide, Nicușor Dan a fost ca și inexistent.

După ultimele negocieri, Nicușor Dan a aflat că i taie și din atribuții. Dacă va ajunge primar general, viceprimar va fi Vlad Voiculescu, cel care ar fi cerut autonomie totală și anumite domenii precum sănătatea să îi revină ”pe semnătură” și să aibă putere totală de decizie.

În ciuda faptului că Nicușor Dan a dat mai multe declarații publice prin care le transmitea liderilor PNL și USR că îi este teamă de o intrare în cursă a lui Traian Băsescu, aceștia par să-l fi ignorat, iar PMP-ul a fost scos de la masa negocierilor.

Practic, Nicușor Dan a fost nevoit să înghită toate condițiile liderilor de partide și riscă să ajungă primar doar cu numele, asta pentru că încă din campania electorală deciziile se iau la partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.