Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, reacție în scandalul provocat de acuzațiile pe care i le aduc inspectorii ANI

nicusor dan ani

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că a fost copleșit de numărul mare de reacții de susținere pe care le-a primit, după ce a fost acuzat de inspectorii ANI de abuz în serviciu. Printre liderii politici care l-au susținut public pe Nicușor Dan se numără Cătălin Drulă (liderul USR) și Ludovic Orban (liderul Forța Dreptei).

”Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut public ieri după anunțul ANI. Am fost foarte emoționat să văd aseară (peste zi am fost din ședintă în ședintă) așa de mulți oameni care nu mă cunosc direct și care se exprimă în favoarea mea.

Sunt conștient, de cand am intrat în politică, că nu este despre mine, ci despre dorința multor oameni de dreptate, de bun simț, de respectarea valorilor în administrație. Încerc să fac, în fiecare zi, ce este mai bine pentru comunitate. Uneori reușesc, alteori nu reușesc, însă acționez de fiecare dată cu respect față de cei care mi-au acordat mandatul.”, scrie Nicușor Dan.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicușor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deținut Dan patru funcții în instituții publice.

Primarul general Nicușor Dan anunță că va ataca în instanță raportul Agenției Naționale de Integritate (ANI) și solicită Agențiie să ofere acces prese la întregul dosar administrativ în baza căruia au întocmit raportul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.