Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, reacţie la înregistrarea prezentată de Dana Budeanu: 'Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate, iar procesul a mers înainte'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei, recunoaşte că înregistrarea video prezentată de Dana Budeanu este reală, însă susţine că întâlnirea sa cu un dezvoltator imobiliar pe care l-a dat în judecată nu dovedeşte nimic. Acesta acuză un atac de campanie.

  • Dana Budeanu a prezentat luni înregistrarea video promisă cu Nicuşor Dan. Candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

"Continuă campania murdară a mafiei din Primăria Capitalei.

Noile așa-zise dezvăluiri ale șefei de campanie a candidatului PSD nu arată altceva decât disperarea Caracatiței Firea-Pandele că, începând de duminică, va fi dezlipită de la banul public al bucureștenilor.

L.E.

Caracatița Firea-Pandele-PSD continuă campania murdară. Mafia imobiliară e disperată că va pierde accesul la banii publici și la autorizații ilegale, în urma alegerilor de duminică.

Așa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, șefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news. Aceste așa-zise dezvăluiri nu spun nimic și nu dovedesc nimic.

Așa cum am arătat și în conferința de presă de azi de la 11.30, iată faptele:

• Sunt într-un proces cu privire la transformarea unui spațiu verde din Capitală în teren pentru proiecte imobiliare.

• Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Grigore a solicitat la un moment dat o întâlnire cu mine în legătură cu acest litigiu.

• Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate, iar procesul a mers înainte.

• Tribunalul București s-a pronunțat în primă instanță în defavoarea noastră, dar vom face recurs la Curtea de Apel.

Astfel de mizerii de campanie, tipice pentru PSD, arată frica majoră a caracatiței Firea-Pandele de a pierde alegerile.

Chem bucureștenii duminică la vot pentru a termina cu această politică urâtă, josnică și pentru a da jos sistemul corupt de putere Firea-Pandele-PSD", scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Traian Băsescu l-a întrebat public săptămâna trecută ce a făcut în birourile One United, iar Dana Budeanu a publicat imagini în care candidatul PNL-USRPLUS apare alături de un reprezentant al companiei. Detalii AICI!

  • „Vreau să ne spună Nicușor Dan, până mâine seară, când l-a vizitat pe directorul de la One Properties și care a fost prețul înțelegerii. Cum s-au înțeles ca Nicușor Dan să-și retragă acțiunea? Îi dau termen până mâine seară”, a declarat Traian Băsescu joi seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.