Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: 'S-a aprobat o finanţare prin PNRR pentru proiectul prin care vom dota staţiile de transport public cu panouri digitale de informare'

Primaria Capitalei
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că s-a aprobat o finanţare prin PNRR de aproximativ 5,7 milioane euro pentru proiectul privind dotarea staţiilor de transport public cu panouri digitale de informare.

”S-a aprobat o finanţare prin PNRR de aproximativ 5,7 milioane euro pentru proiectul prin care vom dota staţiile de transport public cu panouri digitale de informare. Astfel, călătorii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea călătorilor se va face atât vizual, cât şi audio”, afirmă primarul într-o postare.

Nicuşor Dan arată că ”un transport public civilizat şi predictibil devine mult mai atractiv pentru călători, scrie news.ro.

”De aceea ne propunem să identificăm cât mai multe surse de finanţare pentru modernizarea acestuia. Proiectul aprobat este depus de Municipiul Bucureşti, în parteneriat cu sectoarele 2-6 şi vizează aproximativ 1.000 de staţii (din cele 2.271 existente la nivelul Municipiului Bucureşti)”, adaugă el.

Primarul Capitalei menţionează că urmează pregătirea studiului de fezabilitate aferent investiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.