Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan se laudă că a terminat de plătit una dintre datoriile rămase din mandatul Gabrielei Firea

Adevarul
Nicusor Dan

Primăria Capitalei a virat Companiei Municipale Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei lăsată de fostul edil Gabriela Firea, a anunţat primarul general Nicuşor Dan.

"Am reuşit în sfârşit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Închidem astfel, la un an şi jumătate, încă o datorie lăsată bucureştenilor de fostul primar general", a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.

El a atras atenţia că Municipalitatea achită însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanţele la încălzire sau datoria Societăţii de Transport Bucureşti către ANAF.

"Plătim mai ales, cu toţii, pentru lipsa de viziune şi indolenţa Gabrielei Firea, care - în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport şi dezvoltare urbană sănătoasă - ne-a dat festivaluri, beculeţe şi o mare doză de dispreţ pentru viitorul acestui oraş", a adăugat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.