Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan se plânge că n-are adversar de la PNL sau PSD: Constat că mai avem trei luni până la alegeri şi încă se caută un candidat

Radu Pop
Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicuşor Dan se plânge că n-are adversar de la PNL sau PSD: Constat că mai avem trei luni până la alegeri şi încă se caută un candidat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, întrebat dacă mai speră să obţină sprijinul PNL în alegerile locale din acest an, că nu poate spune ce vor face ”alţii”, dar constată că, înainte cu trei luni de alegerile locale, nu există nici candidaţi, nici programe care să fi fost dezbătute şi agreate împreună cu specialişti. El susţine că îşi doreşte ca oamenii să se informeze înainte de a merge la vot şi că, astfel, vor constata că a făcut mai mult decât administraţiile precedente.

Întrebat, luni seară, dacă mai speră să obţină sprijinul PNL pentru alegerile din acest an, Nicuşor Dan a afirmat că nu poate răspunde ce vor face alţii, dar constată că, înainte cu trei luni de alegerile locale, nu există nici candidaţi, nici programe care să fi fost dezbătute şi agreate împreună cu specialişti.

”E complicat să spun ce vor să facă alţii. Constat doar că mai avem trei luni până la alegeri şi încă se caută un candidat, ceea ce nu e... adică, cumva, trebuie mai întâi să găseşti programul, pe programul ăla să lucreze nişte specialişti şi după aceea să vii cu o echipă care să propună un program în nişte alegeri”, a declarat Nicuşor Dan, la TVR Info, potrivit news.ro.

El a ţinut să sublinieze că îşi doreşte ca oamenii să se informeze despre ce a făcut în cei trei ani în care a condus Primăria generală

”Nu cred că există comparaţie între ceea ce am făcut noi, în ăştia trei ani, şi ce s-a făcut înainte”, a adăugat edilul.

Nicuşor Dan este de părere că decizia privind comasarea alegerilor este ”un mare pas înapoi pentru dmeocraţie”.

”Pentru democraţie, e un pas mare înapoi să suprapui două rânduri de alegeri în condiţiile în care informaţia publică despre activitatea şi de la nivel local, şi de la nivel naţional, ajunge destul de greu, presa nu e în cea mai fericită stare a ei. Şi atunci, dacă suprapui două rânduri de alegeri, cu atât mai mult informaţia devine difuză şi accesul la informaţie devine mai complicat. Una peste alta, suntem gata de campanie”, a adăugat edilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.