Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan se proclamă candidatul dreptei: 'Unul va fi de la PSD, al doilea... îl aveţi în faţă' / Edilul lansează și un avertisment: 'Nu vor putea vota'

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Alegerile de anul acesta pentru funcţia de primar al Capitalei vor ilustra "veşnica luptă între dreapta şi PSD", a declarat, duminică, primarul general, Nicuşor Dan.

"Sunt alegeri într-un tur. În alegerile dintr-un tur, tot timpul lucrurile se polarizează între doi candidaţi. Unul va fi de la PSD, al doilea... îl aveţi în faţă. Cred că există o majoritate în Bucureşti care s-a manifestat în 2020 şi care preferă lucrurile serioase, şi nu jaful şi spoiala marca PSD. E o decizie care le va aparţine oamenilor. Va fi veşnica luptă între dreapta şi PSD", a afirmat acesta, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia sa, atunci "când ai doi candidaţi care depăşesc, fiecare, 30%, e foarte greu să apară un al treilea candidat".

Nicuşor Dan a vorbit şi de o problemă de gestionare, legată de vizele de flotant ale unor locuitori ai Capitalei.

"Vreau să atrag din nou atenţia asupra faptului că, dacă alegerile vor fi devansate, mulţi oameni care locuiesc în Bucureşti, dar ştiau că trebuie să îşi facă viză de flotant cu şase luni înainte, nu vor putea vota. Deci, atrag atenţia asupra acestui fapt şi, dacă Parlamentul, care e legiuitor, va decide ca alegerile să fie devansate, eu solicit să se rezolve problema cu vizele de flotant, astfel încât oamenii care locuiesc de fapt în Bucureşti, plătesc taxe în Bucureşti, să poată să voteze în Bucureşti", a spus edilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.