Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan seduce electoratul liberal, după ce PNL i-a închis ușa candidaturii

libertatea.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a reacționat, joi, într-o conferinţă de presă, cu un mesaj către electoratul de dreapta, după decizia PNL de a nu-l susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

„În primul rând, eu am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL. Sunt oameni care m-au votat, cărora le datorez mandatul ăsta şi tot ce am făcut în mandatul ăsta a fost să le respect încrederea pe care mi-au acordat-o, aşa cum simpatizanţii PMP-ului mi-au acordat-o, unii dintre ei, aşa cum simpatizanţii USR-ului mi-au acordat-o”, a declarat Nicușor Dan.

„O să avem nişte alegeri în care o să fie dreapta contra PSD şi am încredere că electoratul dreptei, susţinători ai tuturor partidelor de dreapta, vor vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti şi a nu ne lăsa conduşi de mafia imobiliară în Bucureşti”, a adăugat primarul Capitalei.

Analiza liberalilor

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat miercuri că liberalii nu mai susțin candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, pentru că cerințele PNL nu au fost îndeplinite

„Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerințele PNL, filiala București, din discuțiile pe care le-am avut cu Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primărie”, a afirmat Ciucă.

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, este susținut pentru un nou mandat de Alianța Dreapta Unită, formată de USR, PMP și Forța Dreptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.