Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan și lupta cu țânțarii: E mult mai eficient să stârpeşti larvele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti

tantar

Nicuşor Dan și lupta cu țânțarii: E mult mai eficient să stârpeşti larvele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, referindu-se la ţânţarii din Bucureşti, că ar fi mai eficient să fie stârpite larvele, dar acest lucru este exgtrem de greu, date fiind multiplele surse de apă şi zone umede din oraş. ”E mult mai eficient să stârpeşti lavele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti”, a transmis primarul.

Nicuşor Dan a fost întrebat, luni seară, la Digi 24, ce se poate face cu ţânţarii din oraş şi a afirmat: ”Suntem, dacă nu mă înşel, la al cincilea tratament din 15. În sfârşit avem banii, nu există întârzieri la plată, lucrările se fac conform planului”.

Edilul a mai declarat că larvele ţânţarilor reprezintă o problemă, acestea nu pot fi stârpite

”Ce nu reuşim să facem, pentru că e un oraş mare, cu multiple surse de apă şi zone umede, şi publice, şi private, este că nu reuşim să stârpim larvele în momentul în care ar trebui. Adică e mult mai eficient să stârpeşti lavele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti”, a precizat Nicuşor Dan.

În prezent, calitatea acestui serviciu este la nivelul celui de anul trecut, mai spune primarul.

”Suntem cam la fel ca anul trecut pe calitatea acestui serviciu. Eu mă aştept să fim puţin- puţin mai bine decât anul trecut, pentru că a fost ceva mai sistematic pe larve, dar nu e o problemă pe care să ştim s-o rezolvăm”, a adpugat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.