Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan şi Nelu Tătaru, pe urmele lui Orban în izolare? Mai mulţi politicieni şi jurnalişti au avut contact cu Silviu Mănăstire, testat pozitiv cu COVID-19

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan Ludovic Orban Dan Orban Nicușor Orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni dimineaţă că intră în izolare după ce a participat marţi, 29 septembrie, la o emisiune alături de jurnalistul Silviu Mănăstire, testat pozitiv cu coronavirus duminică seara.

Orban nu este singura persoană care a participat la emisiunea "Dosar de politician" de la B1 TV. După premierul Orban, miercuri şi joi, invitaţii lui Mănăstire au Nicuşor Dan şi Nelu Tătaru. Cei doi nu au transmis deocamdată dacă urmează să intre în izolare. De altfel, nici premierul Orban nu se consideră contact direct, ci susţine că a purtat mască, iar în timpul emisiunii, când nu avea masca, a stat la distanţă de realizatorul TV.

Alte persoane publice care au participat la emisiunea lui Mănăstire după Orban sunt Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, deputatul PNL Răzvan Prişcă.

În plus, Ludovic Orban a participat duminică seara, alături de Nicuşor Dan, la o emisiune la România TV. Anterior, premierul a avut contact cu numeroase persoane, inclusiv la şedinţa de guvern.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.