Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan speră că Traian Băsescu nu îi va pune piedici în cursa pentru Capitală: 'Are o expertiză bună pentru locul în care se află acum'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Nicușor Dan a declarat că este optimist și că Traian Băsescu nu îi va fi contracandidat la Primăria Generală a Capitalei. „Are o expertiză bună pentru locul în care se află acum”, a mai spus el.

„Eu sunt optimist că o să existe o înțelegere împreună cu PMP, astfel încât această candidatură să nu aibă loc. Domnul Băsescu cred că are o expertiză bună pentru locul în care se află acum”, a declarat Nicușor Dan, conform Mediafax.

Dramă la CFR Cluj: Dan Petrescu a fost confirmat cu noul coronavirus

Fostul președinte al României, europarlamentarul PMP Traian Băsescu, a declarat marți seara că nu este decis în privința candidaturii sale la Primăria Generală a Capitalei, dar, dacă va fi nevoie, el safirmă că decizia va fi luată în funcție de formarea alianțelor politice.

„Dacă va fi nevoie, o să o fac. Depinde care sunt evoluțiile. Dacă se va reuși o alianța corectă a forțelor de dreapta, sigur că PMP, care l-a susținut pe Nicușor Dan de la bun început, va fi în regulă, dar dacă va fi o alianța în care să se spună, voi susțineți-l pe Nicușor Dan, dar noi nu suntem de acord cu liste comune la Consiliul General sau la sectoare, asta e bătaie de joc. Adică eu doar să susțin candidatul altcuiva, asta nu funcționează și atunci toate opțiunile sunt deschise pentru promovarea PMP", a spus Traian Băsescu, la Digi 24, marți seară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.