Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Vom relua lucrările la patinoarul artificial „Mihai Flamaropol”. Lucrările au început în 2016 şi au fost sistate în 2019

news.ro
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că vor fi reluate lucrările la patinoarul artificial „Mihai Flamaropol”, fiind lansat în consultare caietul de sarcini pentru continuare acestora. Edilul a mai spus că lucrările la acest patinoar au fost începute în anul 2016 şi sistate în 2019, iar stadiul de executare a fost de aproximativ 26%, potrivit news.ro.

„O veste bună: vom relua lucrările la patinoarul artificial “Mihai Flamaropol”. Am lansat în consultare de piaţă caietul de sarcini pentru continuarea lucrărilor de refacere şi modernizare a patinoarului artificial “Mihai Flamaropol”, astfel încât Bucureştiul să aibă o arenă sportivă de nivel naţional şi internaţional, dedicată sporturilor pe gheaţă. Invit companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind conţinutul Caietului de sarcini. Observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro până pe 1 martie”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
Edilul a adăugat că „lucrările la Patinoarul “Flamaropol” au început în 2016 şi au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului în condiţiile unor întârzieri şi probleme de execuţie”.
„Potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare – doar lucrări la structura de rezistenţă. Capacitatea întregului patinoar (format din Centrul Multifuncţional Sportiv şi de Agrement şi Arena Sportivă) se ridică la 4.424 de persoane. Durata proiectului este de 24 de luni (de la data emiterii ordinului administrativ de începere)”, a completat Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.