Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Stanciu îşi atacă antrenorul: Cum pot să fiu într-o formă bună dacă sunt titular la un meci şi apoi rezervă la cinci meciuri?

www.agerpres.ro
Nicușor Stanciu

Fotbalistul echipei Anderlecht, Nicolae Stanciu, a declarat pentru La Derniere Heure că nu înţelege de ce nu este folosit mai mult la formaţia belgiană şi că nu ar vrea să plece de la gruparea din Bruxelles, dar lucrurile trebuie să se schimbe, informează walfoot.be.

“Este greu pentru mine. Şi nu doar acum, ci din sezonul trecut. Nu am spus mare lucru până acum, dar nu o să mai tac. Anul trecut, jucam în Liga Europa, uneori marcam, însă nu mai jucam în meciul următor. La fel şi în acest sezon. Am înscris în meciul cu Beveren şi în partida următoare nu am mai jucat. Nu înţeleg. Nu ştiu cum poate fi explicat acest lucru. Cum pot să fiu într-o formă bună dacă sunt titular la un meci şi apoi rezervă la cinci meciuri? Este ciudat. Nu am o explicaţie”, a spus Stanciu.

El a precizat că situaţia trebuie să se schimbe. “Nu vreau să plec, însă nu ştiu ce vor conducătorii să facă cu mine. Ceea ce este sigur este că situaţia trebuie să se schimbe. Aş vrea să rămân, dar dacă lucrurile nu vor merge bine pentru mine va trebui să mă gândesc la ce am de făcut, pentru că am nevoie dă joc. Ratez lucruri importante”, a adăugat el. Nicolae Stanciu face parte din lotul convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru meciurile amicable cu Turcia şi Olanda, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.